Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Puterea naturala a enzimelor..

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Activator biologic fose Sunnyglobe Classic 12 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Brand
12 plicuri - 250 gr.
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sunnyglobe Classic - activator biologic pentru curatarea eficienta a sistemelor septice

Functionarea necorespunzatoare a sistemelor septice este intotdeauna in stransa legatura cu lipsa totala sau partiala a bacteriilor benefice. In mod normal aceste bacterii sunt prezente in natura, dar concentratia lor este insuficienta pentru a descompune in mod eficient uriasa cantitate de deseuri produse, datorita mai ales substantelor chimice pentru curatare. Astfel infundarile devin din ce in ce mai frecvente, vor apare mirosuri deranjante si necesitatea vidanjarii mecanice va creste.

In urma tratamentului cu SUNNYGLOBE CLASSIC, din apa uzata substantele organice se descompun in apa, dioxid de carbon, gaze de azot si oxigen, nutrienti lichizi pentru sol, care pe de o parte sunt identic naturale, si pe de alta parte sunt substante inoffensive asupra mediului inconjurator, astfel fosele septice devin functionale si fara miros.
Utilizarea regulata a pulberei SUNNYGLOBE CLASSIC va scuti locuitorii zonelor necanalizate de multe neplaceri si cheltuieli inutile.

Beneficiile produsului:

Asigura functionarea normala a intregului sistem de epurare.
Indeparteaza depunerile de grasimi din sistemul de canalizare si epurare.
Previne infundarea campului de drenaj, scurgere
Digereaza proteinele si carbohidrantii
Contine doar ingridiente biologice naturale, nu este nici acid, nici bazic, nu deterioreaza conductele si nu dauneaza mediului inconjurator.
Elimina sau reduce considerabil mirosurile neplacute.
Reduce la minim frecventa vidanjarii mecanice, asigurand astfel cel mai economic mod de intretinere.

Utilizare:

Poate fi utilizata in fose septice si statii de epurare, deasemenea la WC-uri exterioare, in puturi de ape uzate placate cu caramida sau turnate din beton, sau in cazul apelor uzate industriale. Se recomanda pentru curatarea tevilor de canalizare, pe care s-a depus grasimea, pentru prevenirea infundarilor, poate fi utilizata de catre persoane fizice, platforme industriale, ferme pentru cresterea animalelor, instutii sanitare, distilerii de spirt, scoli, campinguri, hoteluri, restaurante, etc...

Pentru informatii suplimentare Va rugam sa vizitati site-ul:    www.sunnyglobe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura