Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Puterea naturala a enzimelor..

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Solutie descompunere deseuri organice Sunnyglobe Compost

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Brand
12 plicuri - 250 gr.
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sunnyglobe Compost - pentru compostarea si descompunerea deseurilor organice

Cutia contine 12 plicuri, fiecare plic cu un numar 24 milioane de bacterii liofolizate, care descompun in mod ecologic deseurile. Descompunerea expresiva este ajutata de enzime. (compostare, descompunere).

Cu aceasta metoda unica, ecologica, continutul de substante organice al solului nu se deterioreaza, ci se transforma intr-un compost cu continut ridicat de humus, care se asorteaza cu structura solului.

Beneficiile produsului:

NU PREZINTA CARACTER ACID SAU BAZIC!
Contine doar substante 100% naturale, ecologice.
Nu dauneaza structura solului.
Regleaza pH-ul solului.
Nu sunt microorganisme modificate genetic.
In urma compostarii nu se produc mirosuri neplacute.
Asigura substantele hranitoare necesare la regenararea solului, fiind asfel o metoda economica.

Este vorba despre un complex material, care se afla in mod normal in natura, care nu este substanta chimica, si care ajuta descompunerea rapida a tuturor materiilor organice, lipsite de viata, in prezenta oxigenului. Este un fapt cunoscut de toata lumea, ca in jungle - desi au o flora si fauna bogata - nu se acumuleaza cantitati mari de deseuri,crengi, frunze datorita insectelor si mai ales “fiintelor” microscopice, descompunatoare.

SUNNYGLOBE COMPOST - contine diferite microorganisme liofilizate, consumatoare de materii organice, iar aceste microorganisme, pentru o activitate adecvata si eficenta au nevoie de enzimele care se gasesc in acest produs. Viteza compostarii este influentata de numarul microorganismelor utilie. Deseori lipsa partiala sau totala a acestora ingreuneaza procesul de compostare.

Bacteriile compostatoare se gasesc in mod natural si in solul tarii noastre, dar concentratia lor este insufiecienta la compostare completa, datorita in primul rand chimicalelor folosite (fumuri, diferite substante dezinfectante, etc.). Din acest motiv, din ce in ce mai des devine necesara tratarea solului cu chimicale.

Grasimile ajunse in sol prin utilizare desa a ingrasaminelor reprezinta o alta problema, fiindca grasimile infunda polurile solului, inhiband aerisirea lui. Grasimile se descompun foarte lent si greu, ele devin otravitoare in urma proceselor de descompunere: putezire, inabusire, etc.
Praful de bioenzima SUNNYGLOBE COMPOST este solutia acestor probleme. Enzimele descompun materialele organice, care dupa descompunere devin hrana a celor 12 tipuri de bacterii, aflate in SUNNYGLOBE COMPOST, asigurand asfel un proces dinamic de compostare.
In urma tratamentului, materialele organice intra intr-un proces rapid de compostare, fara mirosuri neplacute.

In urma folosirii bioenzimei SUNNYGLOBE COMPOST, materialele organice se transforma in apa, bioxid de carbon, azot, gaze de oxigen, ingrasaminte usor acesibile pentru sol. Aceste produse sunt identic naturale, cu efect benefic asupra mediului, deci deseurile se transforma intr-un compost nutritiv, bogat in azot.

Pentru informatii suplimentare Va rugam sa vizitati site-ul: www.sunnyglobe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura