Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Puterea naturala a enzimelor..

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Granule ameliorare sol Sunnyglobe Terra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2749 lei
Brand
6 plicuri - 250 gr.
Pe stoc
Da
Descriere
Sunnyglobe Terra - granule de bionezima pentru ameliorarea solului si formarea humusului.

Cutia contine 12 plicuri, fiecare plic cu un numar 82 milioane de bacterii liofilizate, care descompun in mod ecologic deseurile. Descompunerea expresiva este ajutata de enzime. (formare humus).
Deseurile organice, aflate in sol (plante, insecte etc.) sunt descompuse de enzimele hiperactive, si consumate de catre bacteriile utile, formand in asa fel humusul. Cu aceasta metoda unica, ecologica, solul nu se deterioreaza, se dezvolta dinamic o structura viabila a solului, in timp ce frecventa folosirii ingrasamintelor chimice se poate reduce sau chiar elimina.

Beneficiile produsului:

NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
Nu dauneaza fauna sau flora biologica. Contine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!!
Nu sunt microorganisme modificate genetic.
Elimina mirosurile neplacute!
Asigura o functionare adecvata biologiei solului.
Se reduce la minim numarul utilizarea ingrasamintelor, astfel economisind bani.

In urma tratarii solului cu SUNNYGLOBE TERRA, substantele organice aflate in sol se descompun in humizi, apa, bioxid de carbon, substante pe baza de azot (procese de nirtificare si denitrificare), oxigen gazos, hrane lichide pentru plante, care sunt produse identic naturale, iar pe de alta parte sunt substante utile. Problemele cauzate de chimicalele moderne pot fi rezolvate cu ajutorul prafului de bio-enzima SUNNYGLOBE TERRA.

In urma tratamentului se elimina mirosurile neplacute ale solului, datorita proceselor de putrefactie. Utilizarea bio-enzimei SUNNYGLOBE TERRA, il ajuta pe proprietarul gradinii in economisirea unor sume serioase de bani, in timp ce foloseste o metoda biologica recunoscuta de milioane de ani.

Aplicare:

SUNNYGLOBE TERRA poate fi utilizat atat in cazul dicotiledonatelor, cat si in cazul pomurilor, sau plantelor anuale. Cu utilizare prafului de bioenzima SUNNYGLOBE TERRA fertilizarea poate fi partial sau total eliminata, dar substantele organice care urmaza sa fie descompuse trebuie asigurate. Aceste substante pot fi in afara de ingrasamintele naturale si rumegusuri, plante, deseuri de bucatarie.
Descompunerea nu numai ca este rapida dar se realizeaza fara mirosuri secundare, fiindca produsul reduce considerabil mirosurile de provenienta biologica.

Pentru informatii suplimentare Va rugam sa vizitati site-ul: www.sunnyglobe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura